Verzenden

 

Hoe wordt jouw bestelling bezorgd?


 Alle bestellingen worden verzonden met PostNL en krijgen een track en trace code mee hiermee kan je jouw pakketje makkelijk traceren.
 Om met track en trace te kunnen verzenden, dienen alle zendingen per pakketpost verzonden te worden. Wanneer jouw bestelling als brievenbus pakket verzonden kan worden zal hier geen track en trace code bij zitten en wordt dit als brievenbust post verzonden.

 

Verzendkosten

Voor het verzendklaar maken, controleren, transporteren en bezorgen van de bestelling betaal je € 6,95  

Brievenbus post € 2,95

Bestelling vanaf € 75,- betaalt worden gratis verzonden
 Voor zendingen buiten Nederland gelden afwijkende tarieven.

 

Leveringstijden

Op werkdagen voor 15.00 uur besteld en betaald, betekend dat de bestelling nog op dezelfde dag wordt verzonden. Indien voorradig. Indien de betaling nog niet is voldaan wordt jouw bestelling zo snel mogelijk verzonden wanneer de betaling wel binnen is. Normaliter verzenden wij alles binnen 5 werkdagen.
In het weekend of op feestdagen besteld,  betekend dat jouw bestelling de eerst volgende werkdag in behandeling wordt genomen.
 Je wordt per e-mail op de hoogte gebracht van de huidige status van de bestelling. 

 

Leveringswijze

Alle bestellingen worden per pakketpost verzonden door Post.nl en krijgen hierbij een track en trace code mee.
Mocht het voorkomen dat de postbezorger niemand thuis aantreft, dan zal hij het op een later tijdstip/dag nogmaals proberen.
Treft de postbezorger twee maal niemand thuis, dan wordt het pakje eerst bij de buren aangeboden of als derde optie bij het plaatselijke postkantoor afgegeven. In beide gevallen laat de postbezorger een schriftelijke mededeling voor je achter.

 

Track & trace

Ieder pakketje dat de deur uitgaat krijgt namelijk zijn eigen track & trace code mee.
Track en trace staat letterlijk voor opsporen en volgen, en dat is ook precies wat er gebeurd, alle bestellingen worden gecodeerd en zijn daardoor door de bezorgservice altijd te traceren.

 

 

 

Openingstijden:

 

Ma t/m vr  van 9.30-15.00

's Avonds zijn wij geopend op

 

Ma Di Do van 19.00-22.00

 

Zaterdag van 9.00 tot 18.00

 

Zondag van 10.00 tot 16.00

 

Wij werken uitsluitend op afspraak!!