Fillers


Veel rimpels worden veroorzaakt doordat de huid door het verouderen slapper wordt. Ook het onderhuidse vet en het botvolume in je gezicht verminderen, waardoor de huid steeds minder ondersteuning krijgt. Met fillers brengen we nieuw volume aan en worden rimpels zachter en minder zichtbaar.


Natuurlijke contouren en een gladde huid


Door het injecteren van de filler, komt je huid plaatselijk meer op spanning te staan. Dit vermindert en verzacht rimpels. Je gezicht krijgt natuurlijke contouren en oogt gladder. Bij de behandeling met fillers kijken we altijd naar je gezicht als geheel. Je behoudt dezelfde uitstraling, maar de rimpels zijn zachter en vallen minder op. Naast het verminderen van rimpels, zijn fillers ook geschikt voor het herstellen van het volume van wangen en lippen.


Nieuw volume met fillers


Na een behandeling met fillers zie je direct resultaat. Afhankelijk van de soort filler die we gebruiken, houdt het effect 6 tot 9 maanden aan, bij een enkele filler zelfs nog iets langer. Sommige fillers stimuleren de natuurlijke aanmaak van collageen en dragen zo bij aan een jongere huid, ook op de lange termijn. De behandeling wordt als vrijwel pijnloos ervaren. Voor onze behandelingen gebruiken we alleen tijdelijke, biologisch afbreekbare fillers van veilige, kwalitatieve en betrouwbare merken. De resultaten verschillen per persoon. Daarom adviseren wij u graag persoonlijk tijdens een gratis consult.

Fillers werken als een soort spiegel, wanneer je na 6 maanden yerug komt voor een herhaling kan je wel tot 12 maanden plezier hebben vab de geplaatste fillers.


Wij werken per ML


Het mooie is dat wij NIET werken per zone  Wij werkenper ML oo dexe manier kan je de filler zo verdelen dat je ook daadwerkelijk de zones pakt die gewenst zijn. Zo kan je de lippen doen en meteen de rokerslijntjes mooi mee pakken indien gewenst. 

Openingstijden:


Ma t/m vr  van 9.00 - 14.00


Zaterdag van 10.00 - 18.00


Zondag van 10.00 - 16 00 
                          's Avonds zijn wij geopend


Dinsdag van 18.00 - 20.00


Vrijdag van 18.00 - 22.00


 

                               Wij werken uitsluitend op afspraak!!