Lippen 


Mooie en volle lippen is tegenwoordig het symbool van schoonheid voor de meeste vrouwen, wat tevens de eerste blikvanger is in het gezicht. Als we iemand aankijken gaat de aandacht eerst naar de ogen en de mond. Uit verschillende universitaire onderzoeken blijkt dat volle lippen de belangrijkste factor is waardoor vrouwen jonger worden geschat dan hun ware leeftijd. Mooie, volle lippen zijn aantrekkelijk en geven uw gezicht een verleidelijke en jeugdige uitstraling. 


De lippenbehandeling is dan ook één van de meest voorkomende.

Een lippenbehandeling met behulp van hyaluronzuur fillers kan zowel de lippen verjongen die aan ouderdom onderhevig zijn, alsmede de lippen vergroten indien ze van nature dunner zijn. We streven hierbij naar een natuurlijk, onbehandeld resultaat waarbij het gehanteerde volume is afgestemd op de individuele behoeften en wensen.Een lippenbehandeling kan niet alleen voor meer volume zorgen maar kan de lippen meer definitie geven', de vorm verbeteren en kleine lijntjes rondom de lippen (de rokerslijntjes) verminderen. Tijdens de behandeling wordt hyaluronzuur in de lippen geperst. Door de naaldloze techniek wordt het hyaluron als ware in de lippen gesproeid. Hierbij wordt gebruik gemaakt van verschillende technieken om de optimale vorm, contour en volume te creëren.


Veelal wordt voor er 2 ML gebruikt bij zeer dunne lippen om deze goed voller te krijgen, wanneer er een natuurlijke volume gecreerd dient te worden kan dit al met 1 ML . 


Openingstijden:


Ma t/m vr  van 9.00 - 14.00


Zaterdag van 10.00 - 18.00


Zondag van 10.00 - 16 00 
                          's Avonds zijn wij geopend


Dinsdag van 18.00 - 20.00


Vrijdag van 18.00 - 22.00


 

                               Wij werken uitsluitend op afspraak!!