Nazorg tips

 

Voor het beste resultaat dien je met het volgende rekening te houden: 

1. Houd de extensions de eerste 24 uur na de behandeling droog. Dit i.v.m. volledig uitharden van de lijm.

2. Gebruik géén waterproof mascara.

3. Wanneer je onze speciale mascara gebruikt, gelieve alleen aanzetten op de puntjes van de wimpers. Speciale mascara en eyeliner zijn bij ons verkrijgbaar, deze zijn speciaal ontwikkeld voor onze wimperextensions en door Star Lashes geadviseerd.

4. Gebruik nooit een wimperkruller/tang. Hierdoor beschadigen de extensions en eigen wimpers.

5. Reinig de ogen uitsluitend met speciale olievrije reiniger. Ook deze is verkrijgbaar bij Star Lashes.

6. Gebruik wattenstaafjes voor het reinigen van ogen. Ook voor mascara, oogschaduw en eyeliner. Make-up watjes laten vaak pluisjes achter in de wimpers.

7. Borstel de wimpers dagelijks door met een speciaal borsteltje dat je hebt gekregen. Hierdoor heb je langer plezier van je extensions.

8. Wrijf niet in de ogen en niet aan de wimpers trekken. Hierdoor kun je de haarschachten beschadigen. Dit kan zelfs leiden tot een oogontsteking.

9. Kom na +/- 3 weken terug voor een Refill behandeling om je wimpers                                                  optimaal te houden.                                                                                                                                                        

Garantie

Wij geven geen garantie op de extensions wanneer er mascara of andere producten op olie basis zijn gebruikt! Wanneer je onze producten gebruikt geven wij maximaal 3 dagen garantie wanneer er extreem veel wimperextensions uit zouden vallen. Meer dan 70% van de extensions. Verder dien je de wimpers zelf goed schoon te houden, wanneer de wimpers erg vies blijken bij jouw afspraak zullen wij een toeslag berekenen voor het reinigen en meerwerk, situatie afhankelijk! Het beste is, gewoon niks van andere make up producten te gebruiken en je wimperextensions zo veel mogelijk met rust laten en er gewoonweg van genieten dat je zo de deur uit kan.

 Openingstijden:


Ma t/m vr  van 9.00 - 14.00


Zaterdag van 10.00 - 18.00


Zondag van 10.00 - 16 00 
                          's Avonds zijn wij geopend


Dinsdag van 18.00 - 20.00


Vrijdag van 18.00 - 22.00


 

                               Wij werken uitsluitend op afspraak!!