Veel gestelde vragen 

 

Hoeveel wimperextensions worden er per oog geplaatst?

Per oog worden er circa tussen de 60 en 90 extensions geplaatst. Dit is afhankelijk van jouw natuurlijke wimpers en het effect wat je wenst.

 

Wat voor effect geven wimperextensions?

Het effect overleggen we met jou en natuurlijk geven wij een advies, je kan kiezen van natuurlijk tot glamour. Het voordeel van wimperextensions is is dat het haartje voor haartje gaat, en de 3D zijn meerdere dunnere haartjes bij elkaar (geen plukeffect) waardoor het een hele natuurlijke oogopslag geeft als eindresultaat. 

 

Hoe lang duurt een wimperbehandeling?

De eerste behandeling voor een nieuwe set duurt ongeveer 1,5 a 2 uur voor One by One voor de Volume wimpers is dit 2,5 uur

 

Kan ik mij voorbereiden op de behandeling?

Het liefst naar de salon komen zonder make up op, en eventueel de lenzen uit, dit kan prettiger zijn omdat je je tijdens de behandeling de gehele duur de ogen gesloten hebt.

 

Zijn wimperextensions schadelijk voor mijn eigen wimpers?

Nee, de wimperextensions brengen geen schade toe aan de natuurlijke wimpers omdat de wimperextensions haartje voor haartje uitgroeien en de wimperextensions worden geplaatst door een ervaren en gecertificeerde wimperstyliste. Verder gebruikt Star Lashes speciale (formaldehye vrije) lijm die niet schadelijk is voor de natuurlijke wmper. Dit is bewezen uit diverse testen.

 

Hoe kan ik de wimperextensions verwijderen?

De wimperextensions kan Star Lashes met een speciale remover voor je verwijderen, zo gebeurd en daardoor ook geen schade aan de eigen wimper. Het is helaas niet mogelijk om zelf de wimperextensions te verwijderen omdat het een zeer sterke lijm is en hiermee zou je je eigen wimpers kunnen beschadigen. Wel zou je de wimperextensions kunnen laten uitgroeien maar dan wordt het een warboel en door het uitgroeien gaan de wimperextensions hangen waardoor ook weer de eigen wimper kan beschadigen, het beste is dus om in de salon een afspraak te maken zodat in één keer alle wimpers verwijderd worden.

 

Voel je de wimperxtensions zitten?

Nee! De wimperextensions zijn gewichtsloos en omdat het haartje voor haartje is voel je de aanhechting niet! De wimperextensions zitten echt op het haartje en niet op de huid bevestigd.

 

Kan iedereen wimperextensions dragen?

Ja! Behalve als je zelf helemaal geen wimpers hebt! De wimperextensions worden namenlijk bevestigd aan jouw eigen wimper. Twijfel je of je wel genoeg wimpers hebt maak dan een geheel vrijblijvende advies afspraak bij ons in de salon. Wij zijn ervaren in het plaatsen van

wimperextensions bij dames, en heren, die chemotherapie krijgen waarbij de natuurlijke wimpers zijn uitgevallen of zijn verzwakt neem hiervoor contact met ons op.

 

Zijn er ook nadelen?

Ja! Veel vrouwen willen na 1 keer niet meer zonder! Het werkt verslavend!

 

Kan ik wimperextensions laten plaatsen met lenzen?

Jazeker kan dat. Lenzen vormen geen enkel probleem bij het aanbrengen van de extensions. Soms is het wel prettig om ze voor de behandeling uit te doen. Dit omdat je langere tijd je ogen gesloten hebt.

 

Kan ik zwemmen met wimperextensions?

Ja! Je kan zowel zwemmen als duiken, naar de sauna en zonnen. Dat is allemaal geen enkel probleem.

 

Hoevaak moet ik mijn wimpers laten opvullen?

Dat is per persoon verschillend! Een ieders wimpergroei is verschillend. Gemiddeld is het opvullen meestal rond de 3 weken. Dan houdt je de wimpers mooi gevuld. Het is ook afhankelijk van hoe je er zelf mee omgaat qua verzorging. Star Lashes adviseerd haar klanten een coating aan te kopen in de salon deze coating is behalve verzorgend extra bescherming voor langere levensduur van zowel de wimperextensions als de natuurlijke wimper en verkrijgbaar in zwart of transparant.

 

Ik ga binnenkort trouwen, zijn wimperextensions dan geschikt?

Absoluut. Zeker voor een bruiloft zijn wimperextensions zeer geschikt. Geen mascara wat uit kan lopen en een intens volle blik. Speciaal voor onze bruiden hebben we een speciale aanbieding. Het "Bride to Be" arrangement.

 

Openingstijden:


Ma t/m vr  van 9.00 - 14.00


Zaterdag van 10.00 - 18.00


Zondag van 10.00 - 16 00 
                          's Avonds zijn wij geopend


Dinsdag van 18.00 - 20.00


Vrijdag van 18.00 - 22.00


 

                               Wij werken uitsluitend op afspraak!!