Een mooie glimlach geeft zelfvertrouwen

 

Na de ogen is de glimlach vaak het eerste waar men naar kijkt. Een mooie glimlach geeft zelfvertrouwen. Je durft vaker te lachen en het geeft je leven een nieuwe impuls. Als je er goed uit wilt zien voor bijvoorbeeld een bruiloft, sollicitatie of een date, denk dan ook aan je gebit. Voor veel cosmetische behandelingen is boren noodzakelijk maar dat geldt niet voor bleken. Met bleken is juist een heel natuurlijk resultaat te bereiken doordat de originele structuur en vorm van je tanden behouden blijft.

 

 

In de loop van de jaren zullen je tanden en kiezen kleurstoffen opnemen. Natuurlijk is dit afhankelijk van hoeveel verkleurende producten, zoals sigaretten, koffie, thee, rode wijn, etc. je nuttigt. Dit worden externe verkleuringen genoemd. Hierdoor zullen met het ouder worden de tanden donkerder worden. In sommige gevallen zijn de tanden door medicijngebruik en/of ontwikkelingsstoornissen al verkleurd bij het doorbreken. Dit worden intrinsieke verkleuringen genoemd. Vroeger werd dit soms opgelost door kronen te maken maar tegenwoordig kan bleken een grote uitkomst bieden.

 

Resultaat tanden bleken

 

Het resultaat kan verrassend zijn en een heel mooi effect op de tandkleur hebben. Vullingen bleken moeilijk mee, maar kunnen natuurlijk eventueel overgemaakt en aangepast worden. Na een aantal jaar kleuren de tanden terug naar de oorspronkelijke kleur. Roken en veel koffie of thee drinken versnelt dit. Met opnieuw bleken kan dan opnieuw resultaat geboekt worden. Het resultaat kan ook worden bijgehouden door één keer per maand te bleken. Het resultaat kan afhankelijk zijn van de oorzaak van de verkleuring. Bij een antibioticum (tetracycline) verkleuring bijvoorbeeld is het resultaat minder goed te voorspellen.

Om uw tanden de mooie witte tint te laten behouden is het van belang dat u na de behandeling uw tanden goed blijft verzorgen. Neem elke avond net dat beetje extra tijd om uw tanden te poetsen met bijvoorbeeld onze Whitening tandpasta. 

 


Hoe ziet een behandeling er uit bij ons?

 
Voordat we beginnen controleren we jouw kleur van je tanden dmv een kleurschaal vervolgens word er een mondspreider geplaats om de tanden en het tandvlees zo vrij mogelijk te houden en op je lippen smeren we een beschermlaagje om eventuele irritatie aan de lippen te voorkomen
De bleekgel word aangebracht op de tanden en we plaatsen de lamp gericht op jouw gebit
Tussendoor brengen we telkens een nieuwe bleekgel aan
Na de gewenste minuten verwijderen we de gel en de mondspreider en kan je meteen genieten van het resultaat
 


 

Wanneer wij niet bleken


Wanneer je minderjarig bent

Wanneer je zwanger bent of borstvoding geeft

Wanneer je radiotherapieergaat

Wanneer je kronen, bruggen en witte vullingen in de VOORTANDEN heeft

   

Openingstijden:

 

Ma t/m vr  van 9.00 - 14.00

 

Zaterdag van 10.00 - 18.00

 

Zondag van 10.00 - 16 00 

 

 

                                                                  's Avonds zijn wij geopend

 

Dinsdag van 18.00 - 20.00

 

Vrijdag van 18.00 - 22.00

 

 

                                                                                    Wij werken uitsluitend op afspraak!!